De Boerderij Huizen

Trouwen | Vergaderen | Theater | Presentaties

Reünie 50-jarige klasgenoten Prinses Beatrixschool

pasop50 AngeliqueSchipperOnze reünie van 50-jarige klasgenoten Prinses Beatrixschool Huizen in De Boerderij is voor herhaling vatbaar!
En dan niet over 10 jaar, zoals de vorige keer, maar over 5 jaar, zoals veel  van mijn oud-klasgenoten enthousiast aangaven.

Het was supergezellig in De Boerderij op zaterdag 5 april. Na een rondleiding in het nieuwe oude schoolgebouw spraken klasgenoten en docenten met elkaar verder,  een welkomstdrankje in de hand: in het sfeervolle De Deel. We hadden gekozen voor Pan op tafel: Italiaanse gerechten uit de pan met salade, waar iedereen smakelijk van at.
Ook de klasgenote die liever vis dan vlees eet, werd op haar wenken bediend. Zowel de locatiemanager als de bediening staan open voor al onze wensen en  klaar om ons te ondersteunen.
Zo stond ik met mijn korte cabaretvoorstelling Pas op 50 met mijn accordeon op het podium, waar ik ooit naar de prachtige liedjes van Bram Vermeulen geluisterd had. Een warm en luid applaus, niet alleen voor mij. Ook voor jullie! De Boerderij!

Angelique Schipper

NIEUWSBRIEF

 *
 *
 * 
 

boerderij-huizen collage-contact